2016. május 26., csütörtök

Jortini 2.évad 13.rész

El sem hittem, hogy ott áll az egyik legjobb barátom az ajtóba. Azonnal a nyakába ugrottam és nem akartam elengedni.
-Wáááá Damon úgy hiányoztál!-pusziltam meg.
-Te is nekem Tini, de nyugi.-nevetett.
-Kicsim bemutatnád nekünk a barátodat?-húzott magához szorosan Yoyi.
-Persze! Srácok ő itt Damon Salvatore. Damon ők itt a srácok.
-Sziasztok srácok nyugi már tudom a nevetek.-röhögött.
-Figyeljetek srácok nem baj ha ittmaradna velünk, mert tudjátok már nagyon régen láttam őt.-néztem rájuk boci szemekkel és közben Damont öleltem.
-Persze ennek semmi akadálya legalább mi is megismerjük.-nevetett Facu. Mindannyian leültünk és elkezdtük az ajándékosztást. Mechinek egy vadi új Loui Vuitton táskát vettem. Candenak egy vörös ruhát. Lodo egy kiskutyát kapott tőlem. Ruggerro hozta el Jorgaval még ma. Alba egy új smink készletet kapott. Facu egy Full Cap-et. Nico egy gitárt. Samu egy repjegyet oda vissza a családjához aminek nagyon örült. Tudom, hogy mostanában nem áll jól anyaglilag, viszont látni szeretné a családját. Na Ruggerro kapott egy új dobfelszerelést és egy párnát amin mi ketten vagyunk rajta. Xabi kapott egy fésűt amit nagyon szeretett volna éx egy parfümöt. Diego pedig egy kabátot. Jorge ajándékján nagyon sokat agyaltam. Úgy döntöttem, hogy kap egy két hetes welness hétvégét velem a terhességem után és egy plüss macit amiben a közös képünk van. Látszolag nagyon örült neki, mert felkapott és amíg megpörgetett megcsókolt.
-Ugye tudod, hogy nagyon szeretlek?-kérdezte.
-Én is, de várj egy kicsit, mert egy ember még hátra van. Ekkor odafordultam Damonhoz.
-Én?-nézett meglepetten.
-Figyelj amikor elmentél innen engem nagyon megviselt a dolog, mert te voltál az egyetlen barátom és csak 15 voltam amikor elementél. Azóta nem láttalak, de minden héten telfonáltunk és videóchateltünk. Megígérted, hogy valamelyik karácsonykor hazajössz. Amikor elmentél elhatároztam, hogy spórolni fogok és ha összejön annyi pénz megveszek neked valamit. 2 évvel ezelött vettem valamit és azt a garázsba tartogatom.-fogtam meg a kezét és kivittem a garázsba. Egy fekete audi fogadta őt.
-Ez ez nem lehet igaz.-ölelt át.
-Amikor kicsik voltunk azt mondtad, hogy egy ilyet akarsz és Rugg segített összegyűjteni rá a pénzt.
-Hát nagyon köszönöm nektek.-ölelt át minekt. Én is hoztam mindannyiótoknak valamit mivel Tini által megismertelek titeket.-mondta majd mindenkinek átadta az ajándékát. Én egy nyakláncot kaptam amin egy mikrofon volt. Megígértem neki, hogy egyszer énekes leszek. Jorge egy ezüst karkötőt vett nekem amibe bele van garvírozva a nevünk. Rugg egy szintetizátort vett nekem. Mech egy gitárt adott. Lodo egy BFF-es karkötöt. Alba pedig úgy színt egy ilyet csak gyűrűbe. Cande egy babakocsit vett nekem aminek nagyon örültem. Facu egy nyakláncot adott nekem amin egy M-betű volt. M mint Martina. Samu egy fülbevalót vett nekem. Nicotol meg sminkeket. Diego ékszereket ajándékozott nekem. Xabi pedig egy fekete ruhát. Az ajándék osztás után kezdtük ünnepelni Yoyi szülinapját. Megyújtottam a gyertyát a tortán és körbeálltuk őt.
-Kívánj valamit szerelmem.-mondtam mire ő behunyta a szemét és elfújta a gyertyát.
-Remélem valóra válik a kívánságom.
-Miért mit kívántál?-öleltem meg.
-Azt majd megtudod ha beteljesült.-csókolt meg. Az este további része jól telt. Mindenki részeg volt kivéve engem és ha jól elnézem a vőlegényem sem ivott annyit, hogy részeg legyen.
-Kicsim baj van?-kérdeztem.
-Nem miért?
-Azért, mert általában te vagy a legelső aki lerészegedik.
-Figyelj kicsim én lassan apuka leszek és férj. Nem bulizhatok életem végéig. Ráadásul ha bármi bajod van valahogy be kell vigyelek a kórházba.-puszilta meg a homlokom.
-Jaj édesem annyira szeretlek és sokat számít, hogy így aggódsz értem, de azt szertném, hogy jól érezd magad.
-Akkor érezném jól magam ha most feljönnél velem a szobába és összebújva aludnánk el.-csókolt meg.
-Rendben menjünk én is már fáradt vagyok és fáj is a hasam.-mondtam és elindultunk felfele.
-Tini várj!-hallottam Damon hangját.
-Igen?
-Csak el szeretnék köszönni nekem mennem kell majd talizunk.
-Hova mész?
-Hát vettem most egy házat és oda.
-De ugye azért még meglátogatsz?
-Persze szia.-nyomott egy puszit az arcomra és elment. Mi is lezuhanyoztunk és mentünk szunyálni. Mit ne mondjak eléggé fájt a hasam, de nem szoltam Jorgenak nem akartam, hogy aggódjon. A fájdalom egyszer csak megszünt amikor Yoyi a kezét a hasmra tette én meg elaludtam.

10 megjegyzés:

  1. Olyan csodálatos lett hogy az nem igaz! Nagyon nagyon imádtam! Nagyon siess!💕💕💗💗💗💕💕💕💗💗💗💕💕💕💗💗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm életem! Én is imádlak! Sietek!💋💗😍😊💖😘💓

      Törlés
  2. Ahww❤
    Damon Salvatore? Hmm...A legszexibb vámpír😂💗 Istenii...Yoyiii😍😍😱😂Egyébként tök hülyeség,hogy Ő a legszexibb, mert ha Jorge vámpír lenne, Ő lenne az😂❤ Gondolom itt ember de nah, érted😂 Nem az ötlet hülyeség hanem h Damon a legszexibb...Érted..Érted😂 mindegy...Isteni, nagyoon siess💗

    VálaszTörlés
  3. Értem, értem csak fel nemfoghatom! Imádlak drágám! Nagyon sietek! Jorge a legszexibb, legcukibb, leg imádni valobb meg minden!💗❤😍😊😂💖😘💓

    VálaszTörlés
  4. Nagyon imádtam!:DD Jöjjön már az a pici Blanco!:3 Nagyon siess!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemsokára jön! Köszi szépen Vivim! Sietek!😂😂💗😍💓💖😘😊💋

      Törlés
  5. Ahw,imádtam*-*
    Nagyszerű lett:)
    Nagyon siess

    VálaszTörlés